Despre SILCRIS INVEST

Suntem partenerul ideal daca v-ati propus accesarea de fonduri nerambursabile pentru proiectul dumneavoastra. Indiferent de tipul de proiect, elaboram pentru dumneavoastra intreaga documentatie necesara pentru solicitarea finantarii si va ajutam sa obtineti finantarea sau sa participati la proiecte cu componenta nerambursabila.

Ne diferentiem prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate si implicare maxima in proiectele desfasurate. De altfel, toate serviciile pe care vi le oferim poarta amprenta noastra, amprenta unei echipe tinere, formata din specialisti.

Experienta acumulata in cei 12 ani de activitate -management in afaceri, elaborare  si implementare cu succes de proiecte, ne face încrezatori in fortele proprii si dornici de a sprijini potentialii clienti in vederea obtinerii de finantari europene.
 


IMPREUNA REUSIM!

Indiferent de marimea proiectului, de notorietatea beneficiarului sau de cifrele, mai multe sau mai putine, care dau valoarea unui proiect, seriozitatea si determinarea noastra sunt aceleasi, pentru a presta servicii de calitate, in cadrul fiecarui angajament.

Scopul nostru este de a oferi sprijin clientilor interesati (persoane fizice si juridice) sa-si dezvolte propia afacere prin accesare de fonduri europene nerambursabile si ajutoare de stat nerambursabile.
 


Experienta

In cei 12 ani de experienta pe fonduri nerambursabile, echipa noastra a elaborat si depus peste 70 de proiecte pe diferite masuri de finantare nerambursabila, valoarea totala a proiectelor castigate fiind de peste 2.200.000 €, iar restul fiind in diferite stadii de evaluare si implementare.

Proiectele de succes sunt rezultatul muncii unei echipe tinere profesioniste orientate spre rezultat si satisfacerea clientiilor.


"Noi vă dăm ideea și finanțarea, iar dumneavoastră o puneți în practică"

Completați Chestionarul pentru Fonduri

Contact

Adresa: Str. Primariei, Nr. 39, Ap. Sp. Com. 1, Oradea, Romania
Tel/Fax: 0259 266 067
Mobil: +40 773.828.493 / + 40 742.931.517
E-mail: contact@finantare-afacere.ro
www.finantare-afacere.ro