PNDRMinisterul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că a primit din partea Comisiei Europene scrisoarea de conformitate a Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020. Această comunicare reprezintă ultimul pas înaintea aprobării finale a PNDR și atestă faptul că la nivelul Comisiei Europene a fost încheiată etapa de consultare între serviciile de specialitate, iar Programul poate fi aprobat prin Decizie a acestui for european.

"Mai mult decat aceasta confirmare pe care o asteptam, Comisia ne transmite faptul ca putem demara implementarea globala a PNDR. Cu alte cuvinte, putem sa dam drumul la toate Masurile de finantare, lucru pe care il vom face in cursul lunii iunie. Desi nu este aprobarea formala, conformitatea de Program pe care am primit-o este momentul cheie al demararii PNDR 2020 si arata faptul ca eforturile noastre si ale partenerilor nostri isi arata roadele. Pe aceasta cale trebuie sa multumesc colegilor care nu au precupetit niciun efort pentru a duce la bun sfarsit acest demers de maxima importanta pentru Romania", a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Intarzierea deschiderii liniilor de finantare s-a datorat numeroaselor misiuni de audit pe zona proiectelor beneficiarilor publici.

Sursa: MADR"Noi vă dăm ideea și finanțarea, iar dumneavoastră o puneți în practică"

Completați Chestionarul pentru Fonduri

Contact

Adresa: Str. Primariei, Nr. 39, Ap. Sp. Com. 1, Oradea, Romania
Tel/Fax: 0259 266 067
Mobil: +40 773.828.493 / + 40 742.931.517
E-mail: contact@finantare-afacere.ro
www.finantare-afacere.ro